Tak jsem se po dlouhé dovolené opět dostal k tomu napsat sérii článků na blog a pročíst maily k blogu. A hned mě jeden email perfektně inspiroval pro článek. Email přišel 25.9 z adresy klement.dan@tiscali.cz a píše se v něm :
Nikdy nedopustte aby se jakakoli tehotna zena ci divka zaprodala nataceni pornografickeho videa a prostituce jako na www.sexytehulka.cz .Je to TEZKY HRICH ze ktereho maji uzitek jen neznabozi a uchylove!!!
Verici katolik
Verici katolik
Kdo z vás by nekliknul na odkaz v emailu? Nejsem úchil ani prase, nemám rád porno kde figurují těhotné ale zajímá mě co tak hrozného je na zmíněné adrese, že to někoho vedlo k tomu aby poslal email a tím na web v podstatě upozornil. Hned mě napadlo, že odesilatel není věřící nasraný katolík nýbrž někdo spjatý s provozem zmíněné služby a že právě takovým způsobem dělá doméně reklamu.
Stránky jsem navštívil a na první pohled jsem v nich žádnou komerci neviděl a to my začalo vrtat hlavou, podíval jsem se tedy na email odesilatele do www.google.com kde hned jako první výsledek jsem našel http://cesky-spam.sux.cz/databaze-spamu email v databázi SPAMů :) Pak jsem kouknul na majitele domény SexyTěhulka.cz a divil jsem se ještě víc při čtení následujících řádků :
| Název subjektu | sexytehulka.cz |
|---|---|
| Jméno | Markéta |
| Příjmení | Donáthová |
| Datum narození | 01.01.1990 |
Dále stojí za pozornost odkaz : http://www.dataintertech.cz/mail/junak.nsf/273a7a30d568140c85256189007c8d6e/66740f011a393afec12571f5002cb1ec?OpenDocument kde je diskutovaný odesilatel Dan Klement.
Takže mi to nedalo a rozkliknul jsem na webu odkaz na video a moje předtucha byla konečně naplněna, byl jsem požádán o zaslání platby přes www.mikroplatby.cz jedou SMS zprávou za 80,- Kč. Tímto zdravavím Věřícího katolíka a gratuluju mu k jeho vychcanosti :D
Vychcaný katolík.